Ledige stillinger i Lyngdal kommune

lyngdal logo hoved hor RGBLyngdal kommune er en Sørlandskommune med en sentral beliggenhet i vestre del av Agder, med en geografisk nærhet til både Stavanger og Kristiansand. Lyngdal kommune har rundt 8000 innbyggere, og er en kommune i vekst.

Næringslivet er preget av en god utvikling innen handel og turisme, og det pågår spennende utviklingsarbeid både i Lyngdal og Listerregionen.  Kommunen har et aktivt idrettsmiljø og et spennende kulturtilbud.

Ny utlysning – spesialpedagogstillinger barnehager

Skrevet av Jorun Seland . i kategorien Ledige stillinger

Fra nytt barnehageår med oppstart 11. august 2014 er det ledig:

• fast 100% stilling som spesialpedagog. Stillingen har tjenestetilknytning til Lyngtua barnehage, men skal også dekke andre spesialpedagogiske behov knytta til barn i førskolealder.
  • i tillegg er det ledig 60% vikariat som spesialpedagog barnehageåret 14/15 knyttet til Nygård barnehage.

Det søkes primært om barnehagelærer med videreutdanning innen spesialpedagogikk.

Tilkallingsvikarer omsorgstjenestene høsten 2014

Skrevet av Maud Andresen . i kategorien Ledige stillinger

Selv om vi har et stabilt personale i omsorgstjenestene er det et jevnt behov for nye tilkallingsvikarer. Vi søker derfor etter personer som kan være interessert i å være tilkallingsvikar, og som vi kan kontakte hvis behov oppstår. Omsorgstjenestene i Lyngdal kommune er pr. d.d. inndelt i tre enheter. Søknaden vil være gyldig til og med 31.12.2014