Vil møte skravlekopper i indre bygder

Ordfører Jan Kristensen tar med seg «Skravlekoppen» til indre bygder, der han holder døren åpen og terskelen lav.

Ordføreren ønsker å være synlig og jevnlig til stede i hele kommunen. Fredag 24. januar tok han derfor med seg en «Skravlekopp» til kommunehuset på Konsmo, for å møte bygdefolk til samtale og meningsutveksling. Og dette vil han fortsette med.

IMG_0228 Jan Kristensen med skravlekopp.jpg
Ordfører Jan Kristensen håper på besøk av mange skravlekopper når han i tiden framover har åpen dag i indre bygder. Foto: Ole Aa. Brattfjord

Hans plan framover er nemlig å være tilstede en dag i uken i nordre del av den nye kommunen. Da vil han veksle mellom å være på Byremo og Konsmo.

– Håper på denne måten å bli bedre kjent med innbyggerne og få en tettere dialog med de som ønsker det. Alle som har noe på hjertet og vil slå av en prat er velkommen innom, sier Kristensen.

Som nevnt innledningsvis har han også med seg «Skravlekoppen» på disse turene. For på den måten også slå et slag for lanseringen av dette tiltaket for bedre inkludering og folkehelse. Som skjer i Lyngdal kulturhus lørdag 1. februar. Du kan lese mer om det via lenken under.

«Skravlekoppen» til Lyngdal

Her finner du «Skravlekoppen» i Lyngdal