Bekreftet koronasmitte i Lyngdal - kulturarrangementer avlyses

Det er nå bekreftet et tilfelle av koronasmitte i Lyngdal. Planlagte arrangementer i Lyngdal avlyses.

Kommunelege Henriette Pettersen fikk sent tirsdag kveld bekreftet at det er registrert koronasmitte også i Lyngdal.

Smitten er påvist hos en person som i helgen kom hjem fra reise til Italia. Vedkommende har influensasymptomer, men er ikke alvorlig syk. Personen er isolert, og følges opp av kommunens helsepersonell.

Som en konsekvens avlyses onsdagens forestilling i Lyngdal kulturhus med Lindesnes Trekkspillklubb. Dette i samråd med kommunelegen.

Alle som har kjøpt biletter i skranken (kontant eller med bankkort) bes ta kontakt med Ingrid Lyngmo på kulturkontoret på telefon 993 72 689.

Kunder som har kjøpt billett over nett, får pengene refundert automatisk og trenger ikke å foreta seg noe.

Kunder som har kjøpt billetter kan også kontakte kulturkontorets billett-telefon på 47512553.

Ettermiddagens elevkonsert med Lyngdal kulturskole er også avlyst.

Lyngdal kommune stenger også ned institusjoner, bofellesskap og deler av hjemmetjenesten. Dette innebærer at kun høyst nødvendige besøk tillates, og disse må avklares på forhånd.

Innfører besøkskontroll

Kommunelegen fraråder også å gjennomføre offentlige sammenkomster.

Oppdatert informasjon følger.

Sist endret: 11.03.2020