Datakurs for seniorer

Fire dager i mars inviterer bibliotekene til datakurs for seniorer og andre nybegynnere som har lyst til å lære seg mer om digitale hjelpemidler.

Om kursrekken

De fleste har en datamaskin, et nettbrett eller en smarttelefon i hus, eller i det minste lurer på om de skal skaffe seg en. DIGIHJELPEN kommer for at det skal bli litt lettere å ta i bruk disse flotte hjelpemidlene.

Dette er en kursrekke for ALLE, men tilpasset seniorer som er veldig ukjente, men litt nysgjerrige på hva pcen, nettbrettet eller telefonen faktisk kan hjelpe deg med.

Når og hvor?

Tirsdagene 10., 17., 24. og 31. mars samles en gjeng på kulturhuset i Lyngdal (fra kl. 10-12), og en gjeng på Konsmo i den gamle kommunestyresalen (fra kl. 13-15).

Vi tar for oss følgende tema:

1. Nettbruk og hvordan søke informasjon

2. Nettbank, billetter, digital postkasse

3. Ta vare på bilder og video

4. Kommunale tjenester og oppsummering

Er du i tvil om dette er noe for deg? Meld deg på og kom på første samling uansett. Om ikke annet så er vi en hyggelig gjeng, og det er kaffe i koppene.

Fristen for påmelding er fredag 7.mars

Meld deg på eller ring Ingrid for å høre mer.

Ingrid Lyngmo
3.etasje i Lyngdal kulturhus