De jakter på sommerens turistvert i Lyngdal

Er du mellom 18 og 25 år, og kunne tenke deg den spennende sommerjobben som turistvert i Lyngdal? Da har du frist til 14. april med å søke.

Den fire ukers sommerjobben som turistvert er et samarbeidsprosjekt mellom Lyngdal kommune og Lyngdal By, som er handels- og næringsforeningen i Lyngdal.

Hva er det så en turistvert gjør, bortsett fra det å trolig ha Lyngdals triveligste sommerjobb?

Det ligger egentlig i navnet. Det handler om å markedsføre Lyngdals mange fortreffeligheter, og å yte service og assistanse for besøkende til Lyngdal. Det vil si være et kontaktpunkt for turister og andre tilreisende som ønsker informasjon om opplevelser og severdigheter, eller assistere når noen leter etter en bestemt butikk eller tjeneste. Blant annet.

– Derfor er det en fordel om de som søker er kjent i Lyngdal, sier kommunens næringsrådgiver, Marit Leschbrandt.

Marit og Janne ved paviljongen i Miljøgata
Næringsrådgiver Marit Leschbrandt (t.v.) og Lyngdal Bys Janne Fardal Kristoffersen har startet jakten på sommerens turistvert i Lyngdal. Foto: Ole Åsmund Brattfjord, Lyngdal kommune

Her er noen flere oppgaver som listes opp i stillingsannonsen:

• Bistå Lyngdal By med hjelp i forbindelse med arrangementer og annet forefallende arbeid
  • Svare på telefon, epost og direkte henvendelser til Visit Lyngdal
  • Oppdatere Visit Lyngdals nettsider og sosiale medier
  • Ved behov avlaste Lyngdal bibliotek og Innbyggertorget
  • Være synlig i bybildet

– Vi søker en engasjert og løsningsorientert sommervert, som også evner å ta tak i oppgaver på egenhånd, sier daglig leder i Lyngdal By, Janne Fardal Kristoffersen.

Turistverten vil ha sin daglige base i tilknytning til Innbyggertorget i biblioteket, og engasjementet er tenkt fra uke 28 til og med uke 31, som er i månedsskiftet juli-august.

Virker dette spennende finner du søknadsskjema via lenken under.

Søknadsfristen er 14. april.

Lenke til utlysning turistvert

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om turistvert-jobben, kan du kontakte næringsrådgiver Leschbrandt.

Marit Helene Leschbrandt, rådgiver næring
2. etasje i Lyngdal rådhus