Endret forskrift om campingforbud

Det lokale forbudet i Lyngdal mot overnatting i bobiler, båter og på campingplasser blir opphevet 20. april.

Lyngdal formannskap endret i møtet torsdag 16. april virkeperioden for den lokale forskriften om stenging av campingplasser, samt forbud mot overnatting i båter, campingvogner og bobiler m.m. i hele kommunen for personer som ikke har bostedsadresse i Lyngdal.

Forskriften ble opprinnelig vedtatt å skulle gjelde fra 1. april til 1. mai, med det som formål å begrense smittespredningen av Covid-19 og ivareta kommunens kapasitet innen helse- og omsorgssektoren.

Men ettersom regjeringen gjeldende fra 20. april har bestemt å oppheve forbudet mot overnatting på hytte i annen kommune enn egen hjemkommunen, valgte formannskapet å sette samme utløpsdato på den lokale forskriften. Altså 20. april.

• Lyngdal kommune stiller seg imidlertid bak regjeringens klare anmodning om fortsatt å unngå unødige fritidsreiser ut av egen kommune.

Sist endret: 17.04.2020