Følg kommunestyrets budsjettbehandling på Kommune-TV

Torsdag 17. desember er det klart for endelig behandling av årsbudsjett og økonomiplan i Lyngdal kommunestyre. Budsjettmøtet kan du følge direkte på Kommune-TV.

Torsdag 17. desember er det klart for endelig behandling av årsbudsjett og økonomiplan i Lyngdal kommunestyre. Budsjettmøtet kan du følge direkte på Kommune-TV.

Møtet holdes i Lyngdal kulturhus, men er grunnet korona-restriksjoner ikke åpent for publikum. Offentligheten ivaretas gjennom sendingen. I tillegg har media anledning til å være til stede.

Møtet og sendingen starter kl. 14. Da med en orientering om sluttoppgjøret for Lyngdal helsehus, ved advokat Lars Gunnar Nag. Den delen av møtet er imidlertid lukket for offentligheten, grunnet forretningsmessige forhold.

I tillegg til budsjett for 2021 og økonomiplan for perioden 2021-2024, skal kommunestyret behandle flere andre saker på dette siste møtet i 2020. Herunder revidert skolebruksplan for 2021-2030, spørsmålet om gratis skyssordning for arbeidstakere på Q 43 og lovlighetskontroll av vedtak om lokal forskrift om midlertidige smitteverntiltak. Også denne gangen må ordfører Jan Kristensen svare på en interpellasjon. Temaet for den er sykefraværet i Lyngdal kommune.

Sendingen finner du via knappelenken under.

Kommunestyret 17.12.20

Opptaket fra møtet vil senere være tilgjengelig i TV-arkivet.

For best mulig lyd under sendingen anbefales å benytte øreplugger eller hodetelefoner.

Møteinnkalling med sakliste kan lastes ned fra Kommune-TV.

Opptak fra budsjettbehandlingen i formannskapet, og i de politiske utvalgene, finner du via knappelenkene under.

Forberedende budsjettmøter

Budsjettmøte Lyngdal formannskap

Utvalgsmøter i uke 50

Budsjettkonferansen

Sist endret: 17.12.2020