Formannskapet har ekstraordinært møte fredag kveld

Lyngdal formannskap samles til ekstraordinært møte kl. 20 fredag 19. mars, for å drøfte en anbefaling fra kommuneoverlegen om å vedta et tillegg om karantenebestemmelser til den lokale forskriften.

Dersom dette tillegget til den lokale forskriften vedtas innebærer det at karantenetiden blir 10 dager uavhengig av om test på dag sju er negativ.

Kriseledelsen drøftet saken i møte fredag ettermiddag, og besluttet da sammen med ordfører Jan Kristensen å kalle inn til dette ekstramøtet.

Møtet holdes på Teams, og overføres direkte på Kommune-TV. Sendingen finner du via knappelenken under.

Ekstramøte formannskapet 190321

Sist endret: 19.03.2021