Grillfest og hjul med din glede på Byremo omsorgssenter

I regi av Livsglede for eldre inviteres det tirsdag 13. juni til grillfest, vårslipp på hjul, sang, musikk og trivelig samvær på Byremo omsorgssenter.

I regi av Livsglede for eldre inviteres det tirsdag 13. juni til grillfest, vårslipp på hjul, sang, musikk og trivelig samvær på Byremo omsorgssenter.

«Vårslipp på hjul» har de kalt det, arrangøren Livsglede for eldre Audnedal. I dette vårslippet er det fritt fram å delta på alle typer hjul. Både sykkel, rullator og rullestol. Løpet starter kl. 11.30, og blir da en fin trim og appetittvekker før grillfesten kl. 13.

I tillegg til vårslipp og grillmat, blir det også mye underholdning. Som programmet under forteller blir det blant annet hagekonsert med Demenskoret, artist Ann Kristin Eikeland og innslag med den unge trekkspillvirtuosen fra Byremo, Torvald Stulien. Konferansier for dagen er Liv Birkeland.

Plakat åpen dag Byremo omsorgssenter.png

Lenke: Ann Kristin Eikeland live

Arrangementet er for alle. Inngangsbilletten på 150 kr kan betales kontant eller med Vipps.

Kontaktinfo for påmelding

Ettersom innkjøp av mat og drikke må planlegges, er det påmelding til arrangementet. Det kan du gjøre straks, men siste frist for å melde seg på er fredag 9. juni - fem dager før arrangementet.

  • Påmelding til Monika Ullestad på telefon 913 24 656
  • Har du behov for skyss til og fra arrangementet, melder du fra om dette ved påmelding

Velkommen til hagefest ved Byremo omsorgssenter tirsdag 13. juni fra kl. 11.30

Dronebilde av Byremo sentrum med omsorgssenteret i front
Tirsdag 13. juni inviteres det til vårslipp og grillfest i hagen utenfor Byremo omsorgssenter. Foto: Ole Åsmund Brattfjord, Lyngdal kommune

Sist endret: 06.06.2023