Kommunen har jobb til deg som er handy

Du trenger ingen mastergrad eller imponerende CV for å søke denne vaktmesterstillingen i kommunen.
Dette kan være jobben for deg som har en CV ikke helt som alle andres, og som sliter med å komme tilbake på jobbmarkedet. For å bekle den utlyste stillingen som vaktmester i helse og rehabilitering, må du først og fremst være motivert, og handy.

Ifølge Ida Marie Eikebrok i kommunens organisasjons- og personalavdeling er den utlyste vaktmesterstillingen en del av en større satsing på inkludering og mangfold.

- Her vil vi oppfordre alle med såkalt «hull i CV'en» om å søke. Vi stiller ingen formelle kvalifikasjonskrav. Vi er på utkikk etter en person som er løsningsorientert, motivert og med god teknisk forståelse, sier hun.

Ida Marie Eikebrok.png
Ida Marie Eikebrok. Foto: Solveig Vatne
Høsten 2019 initierte kommunen og NAV et felles prosjekt for å se på mulighetene for økt inkludering og mangfold. Dette ble starten på prosjektet «En av mange» som rulles i gang i september. Prosjektet er også tilgodesett med økonomisk støtte fra Fylkesmannen på Agder.

Ifølge Eikebrok ønsker kommunen å bli enda flinkere på å identifisere generalistoppgaver som kan løses av personer uten formell kompetanse. Altså det motsatte av spesialistoppgaver, såsom sykepleier, helsefagarbeider mv. Den utlyste vaktmesterstillingen er ifølge Eikebrok bare ett av mange tiltak Lyngdal kommune planlegger å gjennomføre for å bli en mer inkluderende kommune.

- Dette med inkludering og mangfold er en del av den nye arbeidsgiverpolitikken til kommunen, utarbeidet i samarbeid med de ansatte, sier hun.

Søknadsfristen er 23. august.

Mer informasjon om stillingen og søknadsskjema finner du via lenken under.

Sist endret: 07.08.2020