Hurtigtest før skolestart

Skolebarn fra 1.-10. klasse og videregående elever anmodes om å teste seg før skolestart etter jul. Tilsvarende gjelder for ansatte i skole og barnehage.

Alle ansatte og elever i skolen bes om å ta en hurtigtest innen 24 timer før de møter på SFO 3. januar eller på skolen 4. januar. Anbefalingen om hurtigtesting er gitt av Helsedirektoratet.

Anmodningen om å teste seg går også til barnehage-ansatte.

Her får du hurtigtest

• Alle fra Berge barneskole, Å barneskole, Årnes skole, Lyngdal kristne grunnskole, Lyngdal ungdomsskole og Voksenopplæringen kan hente hurtigtester på luftveisklinikken på Rom mellom kl 13 og 15 onsdag 29. desember, torsdag 30. desember og mandag 3. januar.
  • I Kvås kan hurtigtester hentes på butikken.
  • Elever fra Byremo, inklusive Voksenopplæringen, kan hente tester på butikken på Byremo, og elever fra Konsmo kan hente på Konsmo kommunehus. Testene kan hentes fra onsdag 29. desember til fredag 31. desember i butikkens åpningstid og på kommunehuset fra kl. 09-15 mandag, tirsdag og onsdag i uke 52. Kommunehuset er stengt torsdag 30.12. og fredag 31.12., nyttårsaften.
  • Elever som bor i Hægebostad kan hente på Betesta i Eiken mandag 3. januar mellom kl.15 og 17, og på Tjenestekontoret på Birkeland mandag 3. januar fra kl.08 til 14.

Skolestart etter jul

Skolestart etter jul er tirsdag 4. januar. SFO er åpen fra mandag 3. januar.

Men endringer kan skje raskt, og endelig avgjørelse om oppstart for elever i skolene i Lyngdal tas på et møte mellom kommuneledelsen og kommuneoverlegene i Lyngdal og Farsund torsdag 30. desember. Dersom det her blir bestemt å utsette oppstarten blir dette informert om til elever, foreldre og foresatte fra den enkelte skole.

Følg derfor godt med på informasjon fra rektor på skolen til ditt barn.

• Det nasjonale tiltaksnivået videreføres på gult nivå i barnehager, grunnskoler og SFO.
  • Rødt nivå videreføres i videregående skoler og i voksenopplæringen.

Koronotiltak barnehage og skole

Sist endret: 29.12.2021