Hvis klær kunne fortelle - fagkonferanse

I forbindelse med 10 års jubileum for utstillingen "HVIS KLÆR KUNNE FORTELLE" avholdes det en fagkonferanse på Lyngdal kulturhus tirsdag 22. mars fra kl 9 til 15.

Kl. 9.00: Velkomsthilsen
Øivind Aschjem: initiativtaker til reddesmå.no, tidligere familieterapeut og foredragsholder, nå lykkelig pensjonist

Kl. 9.30 – 11.00 (inkl. pause):
« Fra krenkelse til håp: Erfaringer av å vokse opp i et utrygt hjem»
Marius Bråtelund: bidragsyter til utstillingen Hvis klær kunne fortelle, representerer
reddesmå.no som foredragsholder

Kl. 11.15 – 12.00: «Kropp er språk: Barn lytter til mer enn det du sier.»
Lene Chatrin Hansen: barnehagelærer, ansatt ved Dixi ressurssenter mot voldtekt i Oslo,
representerer reddesmå.no med foredrag og undervisning

Kl. 12.30 – 13.15: «Barns rett til beskyttelse»
Guro Torhildsdatter: rådgiver i Lindesnes kommune, barnevernspedagog, bidragsyter til utstillingen Hvis klær kunne fortelle

Kl. 13.30- 15.00 (inkl. pause):
1: «Seksuelle overgrep og vold i et relasjonsperspektiv»
2: «12 tips til kvalitetsforbedring av virksomheten»
Siri Søftestad: sosionom, phd, initiativtaker til reddesmå.no som hun representerer med foredrag og undervisning

Det blir servert kaffe/te og en enkel lunsj

Gratis! Gaver til reddesmå.no kan gis på VIPPS 88812 / konto 1503.31.28719

Påmelding nødvending pga. lunsjen:

Det kan bli max 50 deltagere på dette arrangementet så ikke vent for lenge med påmeldingen.

Påmelding fagkonferanse 22.mars

Jeg ønsker lunsj

Jeg gir beskjed til marianne.aarhoug.salvesen@lyngdal.kommune.no dersom jeg må melde frafall og lunsj ikke skal bestilles til meg.

Frist torsdag 17.mars ifht å få lunsj.

Åpen for alle også etter denne fristen, men da uten lunsj.

Sist endret: 14.01.2022