Innbyggertorgene stenges

Med bakgrunn i de nasjonale smittevern-reglene som innføres fra og med torsdag 25. mars, stenger Lyngdal kommune publikumsmottakene.

Ettersom avstandsreglene skjerpes inn, fra én-meteren til to-meteren, valgte kriseledelsen i møte onsdag 24. mars å stenge Innbyggertorget i Lyngdal rådhus og publikumsmottaket på Konsmo kommunehus. Gjeldende fra og med torsdag 25. mars, når de nye nasjonale smittevern-reglene iverksettes.

Dette fordi periodevis stor tilstrømming av publikum kombinert med begrenset størrelse på arealet vil kunne gjøre det utfordrende å holde god nok fysisk avstand.

Kommunens sentralbord holder imidlertid åpent som normalt.

Mer informasjon finner du på disse sidene:

Samleside om korona

Vaksineringsarbeidet i Lyngdal

Smittesituasjonen i Lyngdal

Terstsenter og luftveislegevakt

På infosiden om luftveislegevakten finner du også åpningstidene til testsenteret gjennom påsken.

Sist endret: 24.03.2021