Konsmo bibliotek åpner tirsdager

Biblioteket på Konsmo er åpent hver tirsdag fra kl. 09.00 til 15.00.

Fra og med 29. september holder biblioteket på Konsmo igjen åpent, hver tirsdag fra kl. 09.00 til 15.00. Bibliotekavdelingen har vært stengt i en lengre periode på grunn av korona-pandemien og forsinkelser med det nye biblioteket.

Det er fremdeles uvisst når biblioteket kan åpne i nye lokaler, og en ønsker derfor å gi innbyggerne på Konsmo et midlertidig bibliotektilbud på kommunehuset.

– Vi åpner kun med de nyeste bøkene for barn og voksne, men vi tar gjerne imot bestillinger på andre titler som ønskes, sier Tone Valand som arbeider ved avdelingen.

– Bestillinger kan gjøres på tlf 945 10 395 eller e-postadresse  tone.valand@lyngdal.kommune.no .  Det er også mulig å gå inn på  www.lyngdal.bib.no for å reservere titler som kan hentes på Konsmo, fortsetter hun.

– Vi gleder oss til å snart ønske velkommen inn i nytt biblioteklokale, sier hun og håper at det midlertidige tilbudet kan være en god løsning i en overgangsfase.

Biblioteket på Konsmo er åpent hver tirsdag fra kl. 9 til 15.

Sist endret: 26.10.2020