Konsmo bibliotek åpner tirsdager

Biblioteket på Konsmo er fra  29.sept åpent hver tirsdag fra kl. 09.00-15.00.

Biblioteket på Konsmo holder åpent hver tirsdag kl. 09.00-15.00 fra og med 29. september. Bibliotekavdelingen har vært stengt i en lengre periode på grunn av Korona-pandemien og forsinkelser med det nye biblioteket.

Det er fremdeles uvisst når biblioteket kan åpne i nye lokaler, og en ønsker derfor å gi innbyggerne på Konsmo et midlertidig bibliotektilbud på kommunehuset.

- Vi åpner kun med de nyeste bøkene for barn og voksne, men vi tar gjerne imot bestillinger på andre titler som ønskes, sier Tone Valand som arbeider ved avdelingen.  - Bestillinger kan gjøres på tlf 94510395 eller e-postadresse  tone.valand@lyngdal.kommune.no .  Det er også mulig å gå inn på  www.lyngdal.bib.no for å reservere titler som kan hentes på Konsmo, fortsetter hun.

- Vi gleder oss til å snart ønske velkommen inn i nytt biblioteklokale, sier hun og håper at det midlertidige tilbudet kan være en god løsning i en overgangsfase.

Biblioteket vil være åpent hver tirsdag fra kl. 9-15 fra og med 29. september.

Sist endret: 28.09.2020