Kurs for foresatte med krevende hverdag

Målgruppen for temakveldene som gjennomføres i mars er foresatte til barn og ungdom med behov for langvarig og koordinert hjelp.

Overskriftene for de tre kurskveldene er:

1. «Hjelpe seg!»
    Informasjon om kommunens rolle og tjenester.
  2. «Hjelpe meg?»
    Teoretiske knagger for å finne egne, hensiktsmessige mestringsstrategier i hverdagen.
  3. «Hjelpe sammen!»
    Samarbeidsverktøy og muligheter

Tema som tas opp kan være søsken-/familieperspektiv, egen bolig/flytting, overganger, ny teknologi, aktivitetstilbud mv. Kom gjerne med egne innspill på tema. På hver temakveld blir det også med en forelder som deler sine tips og erfaringer.

Kontaktpersoner og påmelding

For ytterligere informasjon og påmelding, ta kontakt med koordinator/kontaktperson i din egen kommune, eller direkte til:

Koordinator Ingunn T. Åtland, Flekkefjord kommune, telefon 416 65 696, epost: ingunn.tone.atland@flekkefjord.kommune.no

• Påmeldingsfrist senest 15. februar.

Pris pr. kurskveld/temakveld er 150 kr pr. deltaker. Faktureres i etterkant av samlingene.

Dato og tidspunkt for kurskveldene:

• Onsdag 9. mars
  • Onsdag 16. mars
  • Onsdag 23. mars

Alle kvelder fra kl. 18 til 21.

Kurssted er enten Lyngdal eller Flekkefjord. Temakvelder kan også bli avholdt på annet oppgitt sted.

Det blir servert kveldsmat på alle samlingene. Gi beskjed om eventuell matintoleranse ved påmelding.

Sist endret: 09.02.2022