Luftveisklinikken trenger tilkallingsvikarer

Luftveisklinikken i Lyngdal kommune opplever tidvis stort trykk, og må derfor ha tilgang på flere vikarer med HPR-nummer.

Klinikken har en fast grunnbemanning, men kommunen trenger tilgang til vikarer som kan stille på enkeltvakter. Dette kan være både dag, kveld og helg. All nødvendig opplæring vil bli gitt. Du som søker kan være ansatt i Lyngdal kommune, annet sted, eller ikke være ansatt.

Oppgaver

Som tilkallingsvikar for luftveisklinikken må du kunne bistå med:

• Testing for covid19
  • Håndtering av prøver
  • Sterile rutiner i form av vask og desinfisering
  • Journalføring
  • Besvare henvendelser på telefon
  • Smittesporing

Muligens kan det også være aktuelt for tilkallingsvikarer å bistå med vaksinering mot covid19.

Kvalifikasjonskrav

• Norsk autorisasjon som gir HPR-nummer
  • Du må kunne jobbe selvstendig, men også være del av et team
  • Du er fleksibel som person og kunne bytte oppgaver raskt ved behov
  • Faglig strukturert, engasjert og pålitelig
  • Språk: Norsk

Kontaktinfo og søknadsskjema

Luftveisklinikken ledes av kommunalsjef for Samskapning og innovasjon, Ronny Bjørnevåg, telefon 945 06 062.

Ønsker du å være tilkallingsvikar finner du lenke til søknadsskjema via den hvite knappen under.

Tilkallingsvikar covid19

Sist endret: 19.01.2021