Lyngdal kommune endrer åpningstider og organisering

Lyngdal kommunes Servicekontor i dagens form avvikles. Flere tjenester som Servicekontoret har hatt ansvaret for er nå flyttet til sine respektive fagområder.
Lyngdal kommunes Servicekontor i dagens form avvikles. Flere tjenester som Servicekontoret har hatt ansvaret for er nå flyttet til sine respektive fagområder.

Innbyggertorg

I Lyngdal rådhus og på Konsmo kommunehus etableres det i stedet innbyggertorg. Dette er publikumsmottak med hovedansvar for informasjon, veiledning og assistanse.

Innbyggertorgene vil også stenge noe tidligere på ettermiddagen. Kl. 15 i stedet for 15.30. Endringen gjelder fra årsskiftet.

Gjengen som utgjør stabsområdet Samskaping og innovasjon, herunder med ansvaret for å drifte innbyggertorgene i den nye kommunen.
Gjengen som utgjør stabsområdet Samskaping og innovasjon, herunder med ansvaret for
å drifte innbyggertorgene i den nye kommunen.

"Drop in" på byggesak

Ordningen med "drop in" byggesaksskranke videreføres på innbyggertorgene. I Lyngdal hver fredag fra kl. 9 til 15, og på Konsmo kommunehus hver torsdag fra kl. 9 til 15.

Senter for omsorgstjenester

Søknader om bostøtte og startlån behandles ikke lenger på Servicekontoret. Dette fagansvaret er allerede flyttet til virksomheten Servicesenter helse og velferd, som holder til i 3. etasje i Lyngbygget, Stasjonsgata 12.

Denne virksomheten håndtererer også alle søknader om omsorgstjenester.

Åpningstidene her er de samme som kommunen ellers, men det må gjøres avtale på forhånd for å treffe saksbehandler.

Avtaler kan bookes via innbyggertorgene.

Landbrukskontor

På Konsmo etableres det i 2020 landbrukskontor. Her er også lønn og økonomi lokalisert.

Sist endret: 25.12.2019