Lyngdal kommune har startet høstjakten på ny teknisk sjef

Høst er som kjent tiden for jakt. Lyngdal kommunes «høstjakt» handler om å få inn en fulltreffer på ny teknisk sjef.

Høst er som kjent tiden for jakt. Lyngdal kommunes «høstjakt» handler om å få inn en fulltreffer på ny teknisk sjef.

Personalrådgiver Ida Marie Meland Eikebrok har en tid nå vært konstituert som virksomhetsleder for Tekniske tjenester i Lyngdal kommune. Hun gikk inn i rollen da forrige leder valgte å si opp etter ganske kort tid i stillingen.

  • Den ledige stillingen som virksomhetsleder for Tekniske tjenester i Lyngdal kommune er nå lyst ut, med søknadsfrist 12. oktober 2023.

Mer informasjon om stillingen, kontaktpersoner og søknadsskjema finner du via lenken under.

Lenke: Virksomhetsleder Tekniske tjenester

Virksomhetsleder for Tekniske tjenester har ansvar for tre avdelinger. Det er bygg og eiendom, renhold og uteseksjonen. Virksomheten har til sammen 53 årsverk.

Ida Marie Meland Eikebrok er i utgangspunktet rådgiver i staben Organisasjon og utvikling. Som konstituert virksomhetsleder for Tekniske tjenester har hun med seg Jan Terje Ågedal som fagansvarlig. På den måten er både det personalmessige og det teknisk faglige ivaretatt på absolutt beste måte. Ågedal har for øvrig bakgrunn som teknisk sjef i tidligere Audnedal kommune. 

Bilde av Ida Marie Eikebrok i Rådhusparken
Personalrådgiver Ida Marie Meland Eikebrok er konstituert som virksomhetsleder for Tekniske tjenester i Lyngdal kommune. Foto: Ole Åsmund Brattfjord, Lyngdal kommune

Sist endret: 30.10.2023