Lyngdal rådhus og helsestasjonene stenges for besøk

Lyngdal kommune har besluttet å stenge rådhuset og helsestasjonene for besøkende uten forhåndsavtaler.

Korona-pandemien gjør det nødvendig å innskrenke publikums tilgjengelighet til kommunale bygg.

Lyngdal rådhus og kommunehuset på Konsmo er derfor fra og med mandag 16. mars stengt for alle uanmeldte besøk. Har du behov for å møte noen på rådhuset, må dette avtales på forhånd.

Også helsestasjonen i Lyngdal og på Konsmo stenges. Dette for å beskytte både brukere av helsestasjonen og ansatte mot smitte.

Helsestasjonen kommer til å følge opp enkelte konsultasjoner og brukere ut fra faglige prioriteringer om helt nødvendig helsehjelp. Dette avtales med den enkelte på telefon.

Har du behov for å komme i kontakt med helsesykepleier eller jordmor på telefon kan du ringe mandag til fredag mellom kl. 09 og 15.

Telefon helsestasjon: 38 33 40 90.

Personer som har avtaler på helsestasjonen vil bli hentet ved hovedinngangen.

Sist endret: 16.03.2020