Sommerjobb i Lyngdal kommune?

Er du mellom 16 og 20 år, og kunne tenke deg en sommerjobb i Lyngdal kommune? Da kan du søke nå!

Er du mellom 16 og 20 år, og kunne tenke deg en sommerjobb i Lyngdal kommune? Da kan du søke nå!

Konstituert personalsjef i Lyngdal kommune, Ida Marie Meland Eikebrok, er både stolt og glad for at kommunen igjen kan tilby sommerjobb for lokal ungdom.

Ida Marie Eikebrok utsnitt.png
Ida Marie Meland Eikebrok

– Det er viktig at kommunen tilbyr dette, fordi ungdom trenger å få prøve seg i arbeidslivet så tidlig som mulig. Det inngår også i kommunens arbeidsgiverpolitikk at vi skal ha fokus på inkludering og forebygging av utenforskap, sier Meland Eikebrok, og legger til at hun også ser på det som en gevinst for begge parter at de unge får en smakebit av hva slags muligheter som finnes i kommunen som arbeidsplass.

– For Lyngdal kommune er det viktig i et framtidig rekrutteringsperspektiv. I tillegg er det verdifullt for de unge å få med seg litt arbeidserfaring på CVen sin videre i livet, sier hun.

Sommerjobbene skal organiseres gjennom Frivilligsentralen, og ifølge personalsjefen har kommunen funnet midler til å kunne ansette 10-16 ungdommer mellom uke 25 og uke 32. Det vil si fra 20. juni fram til 15. august.

– Det blir sommerjobb i fire uker for hver ungdom. Stillingsprosentene blir mellom 80 og 100, litt etter ønske og behov, sier Meland Eikebrok, og legger til at de som ansettes også må påregne noe variert arbeidstid.

Det skal også ansettes to egne arbeidsledere som gjennom sommeren skal ha ansvaret for å følge opp ungdommene. Planen er å ha en arbeidsleder i søndre del av kommunen og en i Lyngdal nord.

Blant arbeidsoppgavene som nevnes i utlysningen er:

  • Betjene BUA
  • Rydding, stell og vedlikehold av kommunens uteområder
  • Renhold på badeområder i Konsmo og Byremo
  • Lage aktiviteter for barn og unge i nærområdet

Mer informasjon om sommerjobbene, kontaktpersoner og søknadsskjema finner du via knappelenken under.

Sommerjobb i kommunen

Søknadsfristen er søndag 24. april.

Sist endret: 30.10.2023