Opptak fra kulturutvalg og kommunestyre

Her finner du opptakene fra siste kommunestyremøtet og møtet i utvalg for kultur og samskaping.

Her finner du opptakene fra siste kommunestyremøtet og møtet i utvalg for kultur og samskaping.

Kultur og samskaping

Møtet i det politiske utvalget for kultur og samskaping torsdag 22. oktober 2020 ble overført direkte på Kommune-TV. Her finner du møtet i opptak.

Møtet ble holdt i kommunestyresalen i Lyngdal rådhus, men var grunnet korona-restriksjoner ikke åpent for publikum. Offentligheten ivaretas gjennom sendingen på Kommune-TV. Blant sakene som ble behandlet i dette møtet var søknad om støtte fra Olsok-fondet og spørsmålet om etablering av et veteranmonument i Lyngdal.

For best mulig lyd under avspillingen anbefales å benytte øreplugger eller hodetelefoner. Dette fordi lyden på opptaket i utgangspunktet er litt svak. På grunn av en teknisk feil mangler det dessverre lyd på opptaket fra begynnelsen. Første sak, godkjenning av møteinnkalling og sakliste er helt uten lyd. Først et lite stykke ut i sak 2, gode fem minutter, blir det lyd på opptaket.

Kultur og samskaping 221020

imagehlt5k.png

Opptak fra kommunestyret

Gikk du glipp av direktesendingen fra det siste møtet i Lyngdal kommunestyre? Eller har lyst til å se møtet fra torsdag 8. oktober en gang til? Da finner du det redigerte opptaket via knappelenken under.

Også dette kommunestyremøtet ble holdt i Lyngdal kulturhus. I det redigerte opptaket er pauser og annen dødtid klippet bort. Utover det er opptaket identisk med direktesendingen.

Lyngdal kommunestyre 081020

Neste kommunestyremøte er torsdag 12. november. Da er det også budsjettkonferanse.

image3qj7.png

Sist endret: 06.06.2023