Politiske møter på Kommune-TV i uke 12

I uke 12 kunne du på Kommune-TV få med deg fire direktesendinger fra politiske møter. Nå er alle opptakene tilgjengelig i TV-arkivet.

Tirsdag 22. mars var det overføring fra møtet i det politiske utvalget for helse og velferd. Onsdag 23. mars kunne du få med deg møtet i utvalg for barn og oppvekst, og deretter utvalg for kultur og samskaping. Torsdag 24. mars var turen kommet til Lyngdal formannskap.

Nå er opptakene fra de fire møtene tilgjengelig i TV-arkivet. Du finner dem via lenkene under. Skal du se dem alle i rekkefølge må du sette av tett på seks timer.

Helse og velferd 220322

Barn og oppvekst 230322

Kultur og samskaping 230322

Formannskapet 240322

Alle møtene ble holdt i kommunestyresalen i Lyngdal rådhus.

Skjermdump formannskapet 240322.jpg
Fra formannskapets møte torsdag 24. mars. På talerstolen kommunalsjef for Plan og næring, Kristine Valborgland. Foto: Kommune-TV

Sist endret: 25.03.2022