Se opptaket fra UMPT her

Opptaket fra møtet i utvalg for miljø, plan og teknisk tirsdag 31. mars ser du her.

Opptaket fra møtet i utvalg for miljø, plan og teknisk tirsdag 31. mars ser du her.

Tirsdag 31. mars ble det for første gang også sendt direkte fra et av de politiske utvalgsmøtene i Lyngdal. Først ut var utvalg for miljø, plan og teknisk (UMPT).

På grunn av gjeldende korona-tiltak kan ikke politiske møter gjennomføres på vanlig måte. I denne unntaksperioden minimaliseres møteaktiviteten, og nødvendige politiske møter gjennomføres online og strømmes direkte via Kommune-TV. På denne måten sikres også offentlighetens innsynsrett.

Til møtet i UMPT denne tirsdagen var det åtte politiske saker til behandling. Den siste saken på dagsorden, behandling av søknad om dispensasjon for fradeling av parsell på Madland ytre til boligformål, ble utsatt i påvente av mer informasjon. Til saken detaljreguleringsplan for E 39, strekningen Herdal - Røysgård, deltok også representanter for Nye veier med en orientering. I tillegg fulgte det i møteinnkallingen med ikke mindre enn 17 referatsaker. Disse ble imidlertid ikke kommentert i møtet, og ligger derfor heller ikke i menyen til opptaket. For øvrig kan du i denne venstremenyen på Kommune-TV enkelt velge ut de sekvensene du ønsker å se ved å klikke på den aktuelle saken.

Via lenken under ser du det redigerte opptaket fra møtet, som altså ble gjennomført som et nettmøte.

Se UMPT-møtet her

Under kan du laste ned møteinnkalling og sakliste.

Møteinnkalling og sakliste UMPT 310320

IMG_0686 UMPT2.jpg
Tirsdag 31. mars ble det for første også overført direkte fra et av de politiske hovedutvalgene i Lyngdal. Slik fortonet møtet i UMPT seg for de som  fulgte det på Kommune-TV.

Sist endret: 06.06.2023