Sendinger på Kommune-TV i uke 17

For den som ønsker å følge med på lokalpolitikken er dette en god uke, med ikke mindre enn fem direktesendinger på Kommune-TV.

Møte-bonanzaen i uke 17 starter tirsdag ettermiddag, med overføring fra møtet i utvalget for miljø, plan og teknisk. Forkortet UMPT. Det møtet starter kl. 16.

Klokken 19 samme kveld er det sending fra møtet i det politiske utvalget for helse og velferd.

Onsdag 28. april kl. 19 samles utvalget for kultur og samskaping til møte, og torsdag 29. april er turen kommet til planutvalget og formannskapet. De møtene starter henholdsvis kl. 16.30 og kl. 18.

En fellesnevner for alle utvalgsmøtene denne gangen er at hvert av utvalgene skal evaluere seg selv.

Grunnet smittesituasjonen som Lyngdal for tiden opplever, blir alle møtene holdt på Teams. De eneste som møtes fysisk er medlemmene av UMPT, som i forkant av sitt møte tirsdag skal gjennomføre befaringer knyttet til disse sakene:

• Behandling av planprogram for detaljreguleringsplan for fritidsboliger Lundegård, gnr. 14 og bnr. 11, fra kl. 14.00 til 14.25
  • Behandling av søknad om mindre endring av reguleringsplan for hytter for del av gnr. 21 og bnr. 10, Belland kl. 14.45 til 15.15
  • Behandling av søknad om mindre endring av reguleringsplan for Årnes

Sendingen fra det enkelte møte finner du via knappelenkene under.

UMPT 27. april

Helse og velferd 27. april

Kultur og samskaping 28. april

Planutvalget og formannskapet 29. april

• Planutvalget og formannskapet er to forskjellige politiske møter, men ettersom medlemmene av formannskapet også sitter i planutvalget, er dette for enkelhets skyld slått sammen til én sending.

Dersom du i listen savner utvalget for barn og oppvekst, så er det møtet denne gangen avlyst grunnet mangel på saker.

Sist endret: 26.04.2021