Vil du lære mer om tankevirus?

Tankevirus-kurset som nå tilbys handler om å forstå eget negativt tankemønster. Rett og slett styrke det psykologiske immunforsvaret.

Tidligere trodde man at personer med psykiske plager skilte seg fra «normale folk», men nyere forskning har vist at de samme tankeprosessene går igjen i oss alle, bare i ulik grad.

Dette kurset er derfor for alle – fra deg som sliter med angst eller depresjon til deg som ønsker å lære mer om hvordan psykologi påvirker oss i hverdagen.

Kurset er utviklet av norske psykologer og forskere, og presenterer negative tanker som ulike tankevirus som kan behandles med psykologiske vitaminer. Det er terapeuter som jobber med psykisk helse i Lyngdal kommunen som leder kursene.

Så dersom du ønsker å delta på et nyttig og gøyalt mestringskurs om hvordan tankene og oppmerksomheten påvirker humøret og handlingene dine, er du hjertelig velkommen.

• Kurset er gratis, og åpent for alle over 18 år.

Kursdager og sted

Kurset går over 2 dager.

• Første kurs starter opp i uke 41, og går over to onsdager fra kl 12 til 15
  • Nytt kurs har deretter oppstart hver oddetallsuke, og går over to onsdager fra kl 12-15

Siste kurs før jul har oppstart i uke 49, mens første kurs etter nyttår starter opp onsdag i uke 1. Opplegget fortsetter så på nyåret med oppstart av nye kurs i oddetallsuker.

Sted er Lyngdal helsehus, 3. etasje, avdeling C.

Oppgi hvilken uke du ønsker å komme på kurs ved påmelding. Bor du i nordre del av kommunen, og ønsker kurs der, gi beskjed om det ved påmelding.

Kontaktperson og påmelding

Er dette noe for deg, ta kontakt med Venke Hægbostad, på epost venke.haegbostad@lyngdal.kommune.no

Eller telefon 418 68 915 (onsdager mellom kl. 8 og 11)

Velkommen til kurs i tankevirus!

Frykt og angst tankevirus Pixabay.png
Tankevirus kan forårsake både angst og uro. Illustrasjon fra Pixabay, Mohamed Hassan

Sist endret: 19.10.2022