Vil du lære mer om tankevirus?

Tankevirus-kurset handler om å forstå eget negativt tankemønster. Rett og slett styrke det psykologiske immunforsvaret.

Dersom du ønsker å delta på et nyttig og gøyalt mestringskurs om hvordan tankene og oppmerksomheten påvirker humøret og handlingene dine, er du hjertelig velkommen.

• Kurset er gratis, og åpent for alle over 18 år.

Kursdager og sted

• Kurset går over 2 onsdager, fra kl 12-15.
  • Sted er Lyngdal helsehus, 3. etasje, avdeling C.

Om kurset

Tidligere trodde man at personer med psykiske plager skilte seg fra «normale folk». Nyere forskning viser at de samme tankeprosessene går igjen i oss alle, bare i ulik grad.

Dette kurset er derfor for alle – fra deg som sliter med angst eller depresjon til deg som ønsker å lære mer om hvordan psykologi påvirker oss i hverdagen.

Kurset er utviklet av norske psykologer og forskere, og presenterer negative tanker som ulike tankevirus som kan behandles med psykologiske vitaminer. Det er terapeuter som jobber med psykisk helse i Lyngdal kommune som leder kursene.

Kontaktperson og påmelding

Er dette noe for deg, ta kontakt med Venke Hægbostad, på epost via lenken under:

Lenke til epost Venke Hægbostad

Velkommen til kurs i tankevirus!

Tegning som illustrerer frykt og angst - styggen på ryggen
Tankevirus kan forårsake både angst og uro. Illustrasjon fra Pixabay, Mohamed Hassan

Sist endret: 13.01.2023