Varsel om oppstart av planarbeid

Her finner du informasjon om planarbeid som skal igangsettes. En plan er først endelig vedtatt etter behandling i kommunestyret. Før det skal en plan gjennom flere delprosesser, der innbyggerne og berørte parter underveis skal få anledning til å komme med innspill. Derfor publiseres planer på ulike sider her i portalen. Det er en side for offentlig ettersyn, en side der vedtatte planer publiseres og denne siden hvor det varsles om oppstart av planarbeid.
Detaljreguleringsplan for Gauvik, plan-ID 202111 – frist for innspill 22.04.22

Asplan Viak melder på vegne av Hus og Eiendomsutvikling AS om oppstart av planarbeid/fortetting av ca. 10 nye fritidstomter på Gauvik.

Prosjektet redegjøres for på lenken under:

Asplan Viak kunngjøringer

Dokumentene er også tilgjengelig i kommunens planregister:

Eventuelle innspill eller spørsmål sendes Asplan Viak, Alleen 16, postboks 113, 4575 Lyngdal

Eller som e-post til torhild.eikeland@asplanviak.no

Om søk i kommunens planregister

For å søke opp dokumenter i Lyngdal kommunes planregister benytter du nummeret som kalles plan-ID.

• I søkefeltet oppe til venstre skriver du da inn ID-nummeret til planen du ønsker å se. Kun tallet, og ingen annen tekst.
  • Da får du opp samme ID-nummeret som en blå lenke under fanen Planid. Her klikker du deg videre for å få opp dokumentene tilknyttet saken.

Lenke til planregister

Sist endret: 23.03.2022