Barn-hjelper-barn på Årnes skole

6. april kl 17-19 inviteres det på nytt til Barn-hjelper-barn på Årnes skole

På grunn av koronapandemien valgte vi i år å legge Barn-hjelper-barn på Årnes skole til våren i stedet for høsten. I år ble det veldig naturlig at vi støttet opp om hjelpearbeidet som drives i forbindelse med krigen i Ukraina. "Barn fra Ukraina" er en lokalt forankret organisasjon som vi tenkte det var naturlig å støtte i år. Krigen som herjer er forferdelig å være vitne til og det er mange elever på skolen som er opptatt av denne, og mange kan også bli redde. Vi ønkser å hjelpe så godt vi kan. 

Vi gjennomfører derfor den tradisjonelle Gå-dagen tirsdag 5. april kl 11.45 på Bringsjordneset. Da er det flere bedrifter i nærområdet som har sagt seg villig til å sponse elevene med et kronebeløp per antall kilometer elevene går. Her er også familie velkommen til å delta

I tillegg skal vi ha selve aksjonskvelden 6. april kl 17-19. Da blir det loddsalg, kafe, aktiviteter og mye mer på skolen. Elevene er allerede i full sving med planlegging og loddsalg og vi gleder oss til denne kvelden. Familie og venner er hjertelig velkomme til denne kvelden!

Ta gjerne lodd og kanskje vinner du sjokoladekaka på bildet? 

Denne kaka kan du vinne på loddsalget

Sist endret: 24.03.2022