Forundringsparken, budsjett og havneaksjer på dagsorden

Blant sakene som ble behandlet av Lyngdal formannskap torsdag 30. november var både økonomiplan, årsbudsjett for 2024, salg av havneaksjer og Forundringsparken.

Blant sakene som ble behandlet av Lyngdal formannskap torsdag 30. november var både økonomiplan, årsbudsjett for 2024, salg av havneaksjer og Forundringsparken.

Det redigerte opptaket fra formannskapets møte finner kan du via knappelenken under.

Lenke: Formannskapet 30.11.23

Litt om sakene

Blant sakene som ble behandlet i dette siste formannskapsmøtet i 2023 var altså kommuedirektørens forslag til økonomi- og handlingsplan for årene 2024 til 2027, med årsbudsjett for 2024. På formannskapets bord lå også saken om salg av kommunens aksjer i Mandal havn Strømsvika holding AS, og status på saken om Forundringsparken og Anne-Cath. Vestly-museet.

Museumsbygg og parkområdet sett fra oven
Hva skjer videre med Forundringsparken og museumsbygget? Spørsmål formannskapet drøftet på møtet torsdag 30. november. Dronefoto: Ole Åsmund Brattfjord, Lyngdal kommune

Formannskapet skulle i dette møtet også samle seg om et høringssvar til rapporten fra strømprisutvalget. Ekspertutvalget som i februar 2023 fikk i oppgave å vurdere dagens strømpris-system. Innstillingen fra kommunedirektøren til høringsuttalelse peker på viktigheten av at det snarest iverksettes tiltak for å få lavere og mer forutsigbare strømpriser.

Litt praktisk informasjon om Kommune-TV

I menylinjen under TV-bildet kan du velge mellom tre kameravinkler. Det er «Podiet», som filmer talerstolen og møteleder, mens kameravinkelen «Salen» viser hele møterommet.

Dersom det underveis i et møte vises ting på lerret, og du ønsker å få dette opp på din egen skjerm, velger du kameraet som heter «Projektor». Dette kameraet er kun aktivt når projektoren er slått på. Dersom du opplever at det ikke er signal på dette kameraet, kan du alternativt følge presentasjonene ved å velge kameraet som heter «Podiet».

I arkivet på Kommune-TV kan du i menyen til venstre sortere på kategorier. Er det bestemte saker du er på jakt etter fra tidligere møter, er søkefunksjonen et godt verktøy å benytte. Sjekk også ut kategorien Teams, ettersom opptak fra utvalgsmøter, formannskap og kommunestyre som er avholdt via Teams, er arkivert her.

Lenke til TV-arkivet

  • Opptak fra formannskap og kommunestyre arkiveres i fire år
  • Opptak fra utvalgsmøter beholdes i arkivet i 100 dager

Om redigering

Alle opptak fra politiske møter redigeres før publisering i TV-arkivet. Det innebærer at pauser og annen dødtid klippes bort, samt at starttidspunktene for hver enkelt sak er korrekt satt, slik at du som seer enkelt kan navigere til den eller de sakene du er interessert i. Utover det er opptakene identisk med direktesendingen.

Kontaktinfo for henvendelser

Postmottak og arkivtjeneste
Lyngdal rådhus
Postboks 353, 4577 Lyngdal

Sist endret: 08.04.2024