Jobbe hos oss

Nullvisjonen region Lister trenger ny person i førersetet

Når null er alt!

Det er ikke mange stillinger i samfunnet hvor det fremste målet er å bidra med null. Men Nullvisjonen Lister er et unntak i så måte. Der handler faktisk alt om å levere null.

Nullvisjonen Agder driver holdningsskapende arbeid innen trafikksikkerhet overfor hele befolkningen, både blant barn og voksne. Og det er der nullen kommer inn. For visjonen handler om null skadde, og null drepte i trafikken.

Mangeårig rådgiver for Nullvisjonen i Lister, Torstein Salvesen, går snart over i pensjonistenes rekker, og hans etterfølger skal ansettes.

Rådgiveren er formelt ansatt i Lyngdal kommune, men Nullvisjonen Agder eies av fylkeskommunen, som også står for hele finansieringen og den faglige styringen. Kontorstedet er ambulerende og mobilt, og rollen publikumsrettet.

Via lenken under finner du mer informasjon om Nullvisjonen Agder, om stillingen og søknadsskjema.

Jeg vil søke stillingen

  • Søknadsfrist er 13. november 2022
Nullvisjonen veltepetter Torstein Salvesen IMG_0958.jpeg
Avtroppende rådgiver for Nullvisjonen region Lister, Torstein Salvesen, demonstrerer her innretningen «Veltepetter» utenfor Lyngdal rådhus. Nå skal Salvesens etterfølger ansettes. Foto: Ole Åsmund Brattfjord, Lyngdal kommune

Søke jobb i kommunen?

Utlyste stillinger i Lyngdal kommune finner du via knappelenken under. Her ligger også søknadsskjema.

Se ledige stillinger 

Unntaksvis kunngjøres ledige stillinger direkte her på siden. Eksempelvis interne utlysninger. Da legges de ut under her.

Læreplass i kommunen?

Største lærebedriften i Lyngdal kommune, er nettopp kommunen. Via lenken under finner du informasjon om de mange fagfeltene der kommunen tilbyr læreplass.

Lærling i Lyngdal kommune

Kontaktinfo 

Trenger du hjelp eller har spørsmål, ta kontakt.

Kultur og rådhusstillinger
Ida Marie Meland Eikebrok, rådgiver
Skole og barnehagestillinger
Helse og omsorgsstillinger
Marius Hermann Hallem

Sist endret: 27.10.2022