Opptak fra politiske møter i uke 22

I uke 22 var det direkte-overføringer på Kommune-TV fra til sammen fem politiske møter. To av møtene ble holdt på Konsmo (bildet). Møteuken ble avsluttet med formannskapet torsdag 30. mai.

I uke 22 var det direkte-overføringer på Kommune-TV fra til sammen fem politiske møter. To av møtene ble holdt på Konsmo (bildet). Møteuken ble avsluttet med formannskapet torsdag 30. mai.

Møteplanen

Tirsdag 28. mai: Utvalg for miljø, plan og teknisk (UMPT), og det politiske utvalget for helse og velferd. Begge i Lyngdal rådhus, i kommunestyresalen.

Onsdag 29. mai: Utvalg for Barn og oppvekst, og utvalg for kultur og samskaping. Begge møtene i kommunestyresalen på Konsmo.

Den politiske møteuken ble avsluttet med formannskapet torsdag 30. mai, i Lyngdal rådhus.

kommunehuset og kommunestyresalen på Konsmo
I kommunestyresalen på Konsmo er det nå montert nytt utstyr for strømming av møter, og onsdag 29. mai ble det sendt fra to utvalgsmøter her.
Foto: Ole Åsmund Brattfjord, Lyngdal kommune

Her finner du opptakene

Via lenkene under finner du de redigerte opptakene fra de fem møtene:

Lenke til UMPT 28.05.24

Lenke: Helse og velferd 28.05.24

Lenke: Barn og oppvekst 29.05.24

Lenke: Kultur og samskaping 29.05.24

Lenke: Formannskapet 30.05.24

Sånn finner du saksdokumentene

Illustrasjon dokument-knapp Kommune-TV
Via den blå knappen til høyre under «Bokmerker» kan du laste ned saksdokumentene.

Litt praktisk informasjon om Kommune-TV

Illustrasjon valg av kameravinkler
I menylinjen under TV-bildet kan du velge mellom tre kameravinkler. Det er «Podiet», som filmer mot talerstolen, mens kameravinkelen «Salen» viser hele møterommet.

Dersom det underveis i et møte vises ting på lerret, og du ønsker å få dette opp på din egen skjerm, velger du kameraet som heter «Projektor». Dette kameraet er kun aktivt når projektoren er slått på. Dersom du opplever at det ikke er signal på dette kameraet, kan du alternativt følge presentasjonene ved å velge kameraet som heter «Podiet».

De redigerte opptakene fra møtene finner du senere i arkivet på Kommune-TV.

I dette arkivet kan du i menyen til venstre sortere på kategorier. Er det bestemte saker du er på jakt etter fra tidligere møter, er søkefunksjonen et godt verktøy å benytte.

Lenke til TV-arkivet

  • Opptak fra formannskap og kommunestyre arkiveres i fire år
  • Opptak fra utvalgsmøter beholdes i arkivet i 100 dager

Enkelte opptak vurderes å ha såpass stor arkivmessig og/eller historisk verdi, at de beholdes utover  fire år/100 dager. Disse opptakene er markert med * 

Om redigering

Alle opptak fra politiske møter redigeres før publisering i TV-arkivet. Det innebærer at pauser og annen dødtid klippes bort, samt at starttidspunktene for hver enkelt sak er korrekt satt, slik at du som seer enkelt kan navigere til den eller de sakene du er interessert i å se. Utover det er opptakene identisk med direktesendingen.

Kontaktinfo for henvendelser

Postmottak og arkivtjeneste
Lyngdal rådhus
Postboks 353, 4577 Lyngdal

Sist endret: 07.06.2024