Sendinger på Kommune-TV i uke 4

I uke 4 kan du få med deg sendinger på Kommune-TV fra ikke mindre enn fem politiske møter.

Tirsdag 24. januar har utvalget for miljø, plan og teknisk (UMPT), og det politiske utvalget for helse og velferd sine første møter for året. Møtestart er da henholdsvis kl. 16 og 19.

Onsdag 25. januar 2023-debuterer også utvalget for barn og oppvekst, og utvalget for kultur og samskaping. Også disse med møtestart kl. 16 og 19.

Torsdag 26. januar er turen kommet til formannskapet. Det møtet starter kl. 17.30.

Alle møtene strømmes direkte på Kommune-TV. Du finner sendingene via knappelenkene under.

Lenke: UMPT 24.01.

Lenke: Helse og velferd 24.01.

Lenke: Barn og oppvekst 25.01.

Lenke: Kultur og samskaping 25.01.

Lenke: Lyngdal formannskap 26.01.

Dersom du ikke får med deg direktesendingene vil redigerte opptak fra alle møtene senere være tilgjengelig i TV-arkivet.

Lenke til TV-arkivet

Kontaktinfo for henvendelser