Politiske møter i opptak

Nå kan du se alle de fem politiske møtene fra uke 4 i opptak.

Nå kan du se alle de fem politiske møtene fra uke 4 i opptak.

I uke 4 kunne du få med deg direktesendinger på Kommune-TV fra ikke mindre enn fem politiske møter. Nå ligger de redigerte opptakene fra årets første møter tilgjengelig i TV-arkivet. At et opptak er redigert betyr at pauser og annen dødtid er klippet bort, samt at starttidspunktene for hver enkelt sak er korrekt satt, slik at du som seer enkelt kan navigere til den eller de sakene du er interessert i. Utover det er hvert opptak identisk med direktesendingen.

Her er møtene

Tirsdag 24. januar hadde utvalget for miljø, plan og teknisk (UMPT), og det politiske utvalget for helse og velferd sine første møter for året. Sistnevnte var utelukkende et orienteringsmøte, med informasjon og statusrapporter fra de ulike virksomhetene.

Lenke til UMPT 24.01.23

Lenke: Helse og velferd 24.01.23

Onsdag 25. januar 2023-debuterte også utvalget for barn og oppvekst, og utvalget for kultur og samskaping. Også til møtet i utvalget for barn og oppvekst var det i hovedsak orienteringssaker fra administrasjonen. Utvalget for kultur og samskaping behandlet blant annet sak om framtidige rutiner for strømming på Kommune-TV, og navnekonkurranse for dagsturhytta på Vågefjellet.

Lenke: Barn og oppvekst 25.01.23

Lenke: Kultur og samskaping 25.01.23

Dronefoto av dagsturhytta
Dagsturhytta troner flott på fjellhyllen ved enden av sherpatrappen. Nedenunder ses Lyngdal helsehus. Dronefoto: Ole Åsmund Brattfjord

Torsdag 26. januar var turen kommet til årets første møte i Lyngdal formannskap. Også her var det mange orienteringssaker fra administrasjonen, med påfølgende spørsmål fra de folkevalgte. Blant de politiske sakene var bosetting av flyktninger i 2023, og sak om havvindmølle på Hausvik, i form av en testturbin.

Lenke: Formannskapet 26.01.23

Kontaktinfo for henvendelser

Postmottak og arkivtjeneste
Lyngdal rådhus
Postboks 353, 4577 Lyngdal

Sist endret: 06.06.2023