Se kommunestyret i opptak.

Møtet i Lyngdal kommunestyre torsdag 13. juni kan du nå se i opptak på Kommune-TV.

Møtet i Lyngdal kommunestyre torsdag 13. juni kan du nå se i opptak på Kommune-TV.

Det siste kommunestyremøtet på denne siden av sommeren starter med en orientering fra styreleder og havnesjef i Listerhavnene IKS. Den kan du få med deg fra kl. 14 til 14.30.

Etter at orienteringssakene er unnagjort venter en sakliste med hele 31 politiske saker til behandling. I tillegg skal ordfører Unni Nilsen Husøy svare ut en interpellasjon fra Venstre om Lyngdal skolekorps. Et knippe referatsaker skal også kommenteres.

Blant de politiske sakene som kommunestyret skal behandle i dette møtet er årets første tertialrapport, forslag om endring av minsteareal for elg, hjort og rådyr i Lyngdal kommune, inngåelse av samarbeidsavtale om barnevernsvakt, en henvendelse om mulighet for trail- og motocrossbane på Helle i Konsmo, utredning av mulig kjernekraft i Lyngdal kommune, sommerjobb for ungdom og en anmodning om å heise regnbueflagget på kommunens flaggstang ved Lyngdal rådhus under arrangementet Lyngdal Pride. For å nevne noen av sakene.

Sendingen fra møtet finner du via knappelenken under:

Lenke: Kommunestyret 13.06.24

Sånn finner du saksdokumentene

Illustrasjon dokument-knapp Kommune-TV
Via den blå knappen til høyre under «Bokmerker» kan du laste ned saksdokumentene.

Litt praktisk informasjon om Kommune-TV

Illustrasjon valg av kameravinkler
I menylinjen under TV-bildet kan du velge mellom tre kameravinkler. Det er «Podiet», som filmer mot talerstolen, mens kameravinkelen «Salen» viser hele møterommet.

Dersom det underveis i et møte vises ting på lerret, og du ønsker å få dette opp på din egen skjerm, velger du kameraet som heter «Projektor». Dette kameraet er kun aktivt når projektoren er slått på.
Dersom du opplever at det ikke er signal på dette kameraet, kan du alternativt følge presentasjonene ved å velge kameraet som heter «Podiet».

De redigerte opptakene fra møtene finner du senere i arkivet på Kommune-TV.

I dette arkivet kan du i menyen til venstre sortere på kategorier. Er det bestemte saker du er på jakt etter fra tidligere møter, er søkefunksjonen et godt verktøy å benytte.

Lenke til TV-arkivet

  • Opptak fra formannskap og kommunestyre arkiveres i fire år
  • Opptak fra utvalgsmøter beholdes i arkivet i 100 dager

Enkelte opptak vurderes å ha såpass stor arkivmessig og/eller historisk verdi, at de beholdes utover  fire år/100 dager. Disse opptakene er markert med * 

Om redigering

Alle opptak fra politiske møter redigeres før publisering i TV-arkivet. Det innebærer at pauser og annen dødtid klippes bort, samt at starttidspunktene for hver enkelt sak er korrekt satt, slik at du som seer enkelt kan navigere til den eller de sakene du er interessert i å se. Utover det er opptakene identisk med direktesendingen.

Kontaktinfo for henvendelser

Postmottak og arkivtjeneste
Lyngdal rådhus
Postboks 353, 4577 Lyngdal

Sist endret: 13.06.2024