Årets første politiske møteuke i opptak

Fikk du ikke med deg direktesendingene på Kommune-TV fra årets første politiske møteuke, kan du nå se alle de fem møtene i opptak.

Fikk du ikke med deg direktesendingene på Kommune-TV fra årets første politiske møteuke, kan du nå se alle de fem møtene i opptak.

Møteuken på Kommune-TV startet med to utvalgsmøter tirsdag 23. januar, to nye utvalgsmøter onsdag 24. januar og ble avsluttet med direktesending fra Lyngdal formannskap torsdag 25. januar.

Via lenkene under finner du mer informasjon om møtene, og de redigerte opptakene:

Lenke: UMPT 23.01.24

Lenke: Helse og velferd 23.01.24

Lenke: Barn og oppvekst 24.01.24

Lenke: Kultur og samskaping 24.01.24

Lenke: Formannskapet 25.01.24

Skjermdump formannskapet Kommune-TV 250124
Formannskapsmøtet torsdag 25. januar 2024 ble ledet av varaordfører Eivind Arnt Husøy (Ap). På talerstolen ses Bernt Mushom (H).
Skjermdump fra Kommune-TV

Litt praktisk informasjon om Kommune-TV

I menylinjen under TV-bildet kan du velge mellom tre kameravinkler. Det er «Podiet», som filmer talerstolen og møteleder, mens kameravinkelen «Salen» viser hele møterommet.

Dersom det underveis i et møte vises ting på lerret, og du ønsker å få dette opp på din egen skjerm, velger du kameraet som heter «Projektor». Dette kameraet er kun aktivt når projektoren er slått på. Dersom du opplever at det ikke er signal på dette kameraet, kan du alternativt følge presentasjonene ved å velge kameraet som heter «Podiet».

I arkivet på Kommune-TV kan du i menyen til venstre sortere på kategorier. Er det bestemte saker du er på jakt etter fra tidligere møter, er søkefunksjonen et godt verktøy å benytte. Sjekk også ut kategorien Teams, ettersom opptak fra utvalgsmøter, formannskap og kommunestyre som er avholdt via Teams, er arkivert her.

Lenke til TV-arkivet

  • Opptak fra formannskap og kommunestyre arkiveres i fire år
  • Opptak fra utvalgsmøter beholdes i arkivet i 100 dager

Om redigering

Alle opptak fra politiske møter redigeres før publisering i TV-arkivet. Det innebærer at pauser og annen dødtid klippes bort, samt at starttidspunktene for hver enkelt sak er korrekt satt, slik at du som seer enkelt kan navigere til den eller de sakene du er interessert i. Utover det er opptakene identisk med direktesendingen.

Kontaktinfo for henvendelser

Postmottak og arkivtjeneste
Lyngdal rådhus
Postboks 353, 4577 Lyngdal

Sist endret: 08.04.2024