Ordfører

Unni Nilsen Husøy ble enstemmig valgt som ordfører i Lyngdal kommune torsdag 12. oktober 2023. I kommunestyret representerer Nilsen Husøy Fremskrittspartiet.

Unni Nilsen Husøy ble enstemmig valgt som ordfører i Lyngdal kommune torsdag 12. oktober 2023. I kommunestyret representerer Nilsen Husøy Fremskrittspartiet.

Unni Nilsen Husøy

Portrettbilde av ordfører Unni Nilsen Husøy med ordførerkjedet

Her forteller ordføreren litt om seg selv:

Jeg er født og oppvokst i Audnedal kommune, gift, har 5 barn og 3 bonusbarn. Jeg bor i Øygarden i Konsmo i landlige omgivelser omgitt av flott natur og fantastiske naboer. Jeg trives svært godt her, og synes stedet er fantastisk vakkert.

Jeg er utdannet som autorisert helsesekretær, og har jobbet på legekontor store deler av mitt liv, men har også jobbet som våken nattevakt i 15 år ved Audnedal bo- og dagsenter. Jeg har i tillegg jobbet som hovedtillitsvalgt for Delta i noen år.

Jeg er en aktiv dame med mange interesser og liker at det skjer ting rundt meg.

Som ordfører i Lyngdal kommune ønsker jeg å fremstå som åpen, ærlig og rettferdig. Jeg vil ivareta alle innbyggerne på best mulig måte, og være en person som har en åpen dør for alle.

Jeg vil være et bindeledd mellom innbyggerne i kommunen vår, politikerne og kommunens administrasjon, slik at brukerne til enhver tid føler seg ivaretatt og får de tjenester og den service som de kan forvente.

Innbyggerne i Lyngdal kommune skal føle at Lyngdal er et godt sted å vokse opp, et godt sted å bo og et godt sted og bli gammel i.

Målet mitt er at vi alle skal få føle på at vi er stolte av å bo i nettopp Lyngdal kommune. Jeg ønsker derfor å være tilgjengelig for dere, med en åpen dør for å ta i mot de som måtte ønske å stikke innom.

Epost og telefonnummer finner du under kontaktinformasjonen.

Mange hilsener fra

Unni Nilsen Husøy,
ordfører i Lyngdal kommune

Nyvalgt ordfører takker

Via knappelenken under kan du se Unni Nilsen Husøys første tale som nyvalgt ordfører i Lyngdal kommune. I talen takker hun for tilliten, kommer med sin programerklæring for perioden 2023-2027, og hun takker tidligere ordfører Jan Kristensen for hans mangeårige tjeneste.

Lenke: Ordfører takker (Kommune-TV)

Kontaktinfo ordfører

Unni Nilsen Husøy
Lyngdal rådhus
Postboks 353, 4577 Lyngdal

Facebook logo hvit  Følg meg på facebook

Sist endret: 17.10.2023