Ordfører

Jan Kristensen (f. 1959) ble valgt inn i kommunestyret for Høyre ved valget i 2011. I de to første årene var han leder av hovedutvalget for plan, drift og miljø (HMPD). Da partikollega og daværende ordfører, Ingunn Foss, i 2013 ble valgt inn på Stortinget overtok Kristensen som ordfører i Lyngdal. Han er nå i gang med sine tredje ordførerperiode, og har allerede skrevet seg inn i historiebøkene som første ordfører i sammenslåtte Lyngdal kommune.

Portrettbilde av ordfører Jan Kristensen med ordførerkjedet

Her forteller Jan Kristensen litt om seg selv:

Jeg er født og oppvokst i Lyngdal kommune, gift og har to barn. Mitt bosted er Kvelland, like ved den flotte elva Lygna og Kvellandsfossen, som med sine spesielle jettegryter er blant Lyngdal kommunes mange severdigheter.

Jeg ble ansatt i Lyngdal kommune i 1982, ved teknisk etat, og jobbet de første 15 årene som ingeniør innenfor kart og oppmåling. Deretter jobbet jeg med plan- og byggesaker både i teknisk etat og senere ved Servicekontoret, frem til våren 2010.

Fra 2010 til 2012 jobbet jeg som ingeniør ved Lista jordskifterett i Flekkefjord. Det siste året frem til valg av ordfører jobbet jeg som rådgiver ved plan- og driftsetaten i Hægebostad kommune, mest innenfor plan- og byggesaker, samt ulike prosjekter.

Til for alle innbyggere

Som ordfører i Lyngdal kommune ønsker jeg å fremstå som en person som skal være til for alle innbyggerne i kommunen vår. Jeg vil være et bindeledd mellom demokratiet og kommunens administrasjon, slik at brukeren til enhver tid er i fokus, får de tjenester og den service som kan forventes og opplever Lyngdal kommune som et godt sted å bo, jobbe og besøke.

Jeg ønsker derfor å være tilgjengelig for dere, med en åpen dør for å ta i mot de som måtte ønske å stikke innom.

Om du har noe på hjertet, så ta kontakt. Epost og telefonnummer finner du under kontaktinformasjonen.

Mange hilsener fra

Jan Kristensen,
ordfører i Lyngdal kommune

Facebook logo hvit  Følg meg på facebook

Kontaktinfo ordfører

Jan Kristensen
Lyngdal rådhus
Postboks 353, 4577 Lyngdal

Sist endret: 27.12.2019