Aktuelt

Søknad om redusert foreldrebetaling i barnehage og SFO 2024/2025

Lyngdal kommune minner om at søknad om redusert foreldrebetaling i barnehage og SFO må sendes inn på nytt for barnehage- og skoleåret 2024/2025.

IT-avdelingen betrygger: Overgrepsfilter på plass i Lyngdal

Én av tre kommuner har ikke system for blokkering av nettsider som kan brukes til seksuell utnyttelse av barn og unge på nettet. Viser en kartlegging gjort av Kunnskapsdepartementet. I Lyngdal er dette på plass.

Helsesista inspirerte foreldre og foresatte

Bryt tabuer knyttet til depresjon, angst og ensomhet. Det var den klare oppfordringen fra Helsesista da hun holdt sitt foredrag for foresatte til elever fra 1. til 10. trinn i Lyngdal-skolene.

Nullvisjonens oppfordring ved skolestart: Øv sammen med barna

Nullvisjonen Agder minner om at en trygg og god skolestart begynner allerede på skoleveien.

Sånn kan du bidra til tryggere skolevei

Nå som skolene starter opp igjen er det mange nye små som skal ut å gå. I den forbindelse minner Lyngdal kommune om reglene for å klippe hekker og busker der disse hindrer sikt ved kryss og avkjørsler.

10 ville ekspedisjonar

Skolen har hatt besøk av forfatter Pia Strømstad som har skrevet boka "10 ville ekspedisjonar" for barn og ungdom. Den forteller om 10 helt ulike ekspedisjoner i vår tid. Forfatteren kombinerer fortelling om ekspedisjonene med å snakke med elevene om redsel og mot. Hva er vi redde for? Hvorfor er vi redde? Hva gjør vi med frykten? Og hva gjør den med oss?

Se flere aktuelle saker